Skip to main content

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor de hulp van een spoedloodgieter te kiezen. Denk aan een verstopping die door een loodgieter kan worden verholpen, een cv-ketelstoring die kan worden opgelost, enzovoorts. Ook bij een lekkage in huis is de hulp van een spoedloodgieter vaak wenselijk! Een spoedloodgieter kan de bron van de lekkage voor u opsporen en direct een passende oplossing bieden. Zo is de kans op een blijvende waterschade aan uw woning relatief klein.

Tip: vermoedt u een waterleiding te hebben geraakt bij boorwerkzaamheden? In dat geval kan het slim zijn om de leidingen preventief te laten controleren op lekkages.

Met spoed een loodgieter inschakelen bij lekkages

Onze spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om u de helpende hand te bieden bij lekkages. Zo kan onze loodgieter ook op de late avond en in het weekend bij u langskomen om een lekkage voor u op te lossen. Met speciale apparatuur achterhalen we de bron van de lekkage en zoeken we naar een passende oplossing om verdere schade tegen te gaan. Voorheen was het vaak noodzakelijk om een muur open te breken om de lekkage voor u te verhelpen. Tegenwoordig kan de lekkage worden opgespoord met geavanceerde hulpmiddelen!

Verschillende vormen van waterschade

Zoals reeds beschreven werd, kunnen er als gevolg van de lekkage verschillende vormen van waterschade opspelen. Denk bijvoorbeeld aan schimmel- en zwamvorming op muren en plafonds. Een dergelijke schade kan niet hersteld worden, voordat het vocht uit de muren getrokken is. Dit betekent dat dit proces al snel enkele weken of zelfs maanden duurt! Ook kan er waterschade aan houten constructies ontstaan. Denk aan houtrot in de houten constructie onder uw dakbedekking. In het ergste geval moet een groot deel van deze constructie vervangen worden.

Call Now Button