Cv-ketel in Spijkenisse

De loodgieter in Spijkenisse is gespecialiseerd in meerdere zaken rondom de cv-ketel. Op deze pagina leest u welke specialisaties en opties wij bieden! Wij bieden u:

  • Onderhoud
  • Installatie
  • Reparatie
  • Storingen verhelpen

Onderhoud cv-ketel in Spijkenisse voor een prima prijs

Wanneer u een cv ketel heeft in eigen beheer, een koopketel, dan is het belangrijk om uw ketel periodiek te laten onderhouden. Het grote voordeel hiervan is dat uw cv ketel in optima forma blijft en u niet onverwacht voor hoge kosten komt te staan. Bovendien functioneert uw cv ketel beter. In de omgeving van Spijkenisse voeren wij onderhoud van uw cv-ketel uit.

Goed onderhoud aan uw cv ketel

Onze monteurs komen graag bij u langs om uw cv ketel te onderhouden. Een goed werkende cv ketel levert tot 10% extra rendement per jaar op. Hierdoor zal uw energierekening een stuk lager uitvallen. Zo heeft u voor een prima prijs een heerlijk verwarmd huis en ook snel warm water als u onder de douche staat. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een erkend en opgeleid monteur. Uiteraard kunnen we ook een nieuwe cv ketel monteren als dit nodig is. Bij het onderhoud van de cv ketel hebben wij natuurlijk altijd de juiste onderdelen op voorraad. Wij werken met alle gerenommeerde merken en hebben kennis in zake de modellen van deze merken.

Ook bij problemen komen wij bij u thuis in Spijkenisse. Wanneer uw cv ketel niet werkt kan dit vervelende problemen opleveren. Uw huis is koud en u kunt geen gebruik maken van warm water. In dit soort gevallen is het slim om direct contact met ons op te nemen. Wij sturen direct een monteur bij u langs om problemen aan uw cv ketel te verhelpen.

Installatie van een nieuwe cv-ketel in Spijkenisse

nieuwe CV-ketel

Mensen kunnen om verschillende redenen een nieuwe cv-ketel aanschaffen. De oude ketel kan bijvoorbeeld kapot zijn of men wil energie besparen. Feit is dat een nieuwe cv vaak dermate veel zuiniger is dat de besparing op de energiekosten die deze teweeg brengt ervoor zorgt dat de investering zich op termijn vanzelf terugverdient. Een cv-ketel die ouder is dan 15 jaar is aan vervanging toe. Een oudere ketel zorgt voor veel kosten aan energie. Daarnaast is de kans op storingen groter en dat zorgt voor een heleboel onnodige kosten aan onderhoud. Met een nieuwe ketel kunt u flink besparen op de stookkosten.  Is het voor u tijd om er een aan te schaffen? Dan kunnen wij u van dienst zijn met advies over de aanschaf en de installatie van de nieuwe cv-ketel in Spijkenisse. Onze loodgieters zorgen ervoor dat het bij u thuis veilig en vakkundig geïnstalleerd wordt.

Wanneer moet u een nieuwe cv-ketel kopen?

Normaliter gaat een cv-ketel ongeveer 15 jaar mee. Als u problemen ervaart met de cv-ketel is het handig om alvast te kijken voor een nieuwe ketel. Onderstaand staan een aantal problemen die u kunt herkennen als de cv-ketel aan vervanging toe is.

  • De cv-ketel lekt
  • Het apparaat maakt tikkende/brommende geluiden
  • De cv-ketel moet regelmatig gereset worden
  • Het duurt steeds langer totdat de gewenste temperatuur bereikt is
  • Het warm water valt uit tijdens het douchen
  • Ploffende geluiden bij het ontsteken

Kosten van een nieuwe ketel

Bij de aankoop van een nieuwe ketel moet u rekening houden met verschillende kosten. Allereerst betaalt u voor de prijs van de nieuwe ketel. Daarnaast betaalt u ook installatiekosten. Deze kosten zijn het laagst wanneer de ketel op dezelfde plek als de vorige keer komt te staan. De montage van een cv-ketel kan meestal binnen een dag geregeld zijn. Onze monteurs zullen de ketel voor u regelen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van een verwarmde woning.

Wij geven graag advies

Als u een nieuwe cv-ketel wilt aanschaffen dan zal u al snel merken dat er behoorlijk veel keuzes zijn van verschillende merken en types cv-ketels. Omdat dit waarschijnlijk niet uw expertise is zal het moeilijk zijn om te weten welke cv-ketel precies de beste is voor uw huis. Om u hierbij te helpen kunnen onze specialisten u niet alleen helpen bij de installatie, maar geven wij u ook graag advies bij de aanschaf. Hierdoor weet u zeker dat u de meeste waarde voor u geld krijgt. Verder nemen wij vervolgens natuurlijk ook de installatie voor u uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reparatie cv-ketel in Spijkenisse laten uitvoeren

Een storing in de cv-ketel is altijd vervelend. U kunt bijvoorbeeld uw woning niet meer verwarmen of er komt geen warm water meer uit de kraan. Een reparatie van de cv-ketel in Spijkenisse kunt u aan onze loodgieters overlaten! Onze loodgieters hebben ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten werkzaamheden. Onder andere voor het herstellen van kapotte cv-ketels kunt u ons inschakelen. Maar ook voor klussen als installatie van een nieuwe cv-ketel. De reparatie van een cv-ketel in Spijkenisse is meestal binnen een uur uitgevoerd.

Noodzaak van een reparatie van uw cv-ketel in Spijkenisse

cv-ketel reparatie SpijkenisseDe reparatie van uw kapotte cv-ketel in Spijkenisse is nodig om uw huis weer te verwarmen. Vaak is een cv-ketelstoring het gevolg van versleten onderdelen in de cv-ketel. Ook kan de druk van de cv-ketel weggevallen zijn of belemmert stof de werking van de cv-ketel. Mocht de druk bij de cv-ketel zijn weggevallen, dan zou u dit zelf op kunnen lossen. Dit doet u door de cv-ketel bij te vullen, met de instructies die u op internet vindt. Wilt u hulp bij het bijvullen van de cv-ketel? In dat geval kunt u op onze loodgieters rekenen.

Ook kun u de kapotte cv-ketel resetten. Het resetten van een cv-ketel staat vaak in de handleiding uitgelegd. Werkt de cv-ketel na het resetten nog niet? Dan is de kans groot dat u de hulp van onze loodgieters nodig heeft. Wij helpen u graag om een reparatie aan de cv-ketel in Spijkenisse uit te voeren.

Met spoed een cv-ketelstoring in Spijkenisse laten verhelpen

Zeker in de herfst en winter wilt u niet dagen zonder cv-ketel door moeten komen. Er is immers niets vervelender dan een koude woning tijdens de vorstperiode! Ons loodgietersbedrijf in Spijkenisse biedt u een spoedservice aan. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken voor hulp. Zo kunt u ook op ’s avonds en zelfs in het weekend ons inschakelen om uw cv-ketel te repareren.

Tip: om schade aan uw cv-ketel te voorkomen is het verstandig om deze regelmatig te laten controleren. Afhankelijk van de leeftijd van uw cv-ketel kunt u deze eens per jaar of eens per twee jaar laten onderhouden. Indien nodig vervangen we dan direct kapotte of versleten onderdelen. Dankzij deze reparatie worden nieuwe cv-problemen voorkomen.

Bel 0181-782501

Bel voor een afspraak!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!