Over ons

Loodgieter-Randstad is een erkend loodgietersbedrijf in de omgeving van Spijkenisse. U kunt ons inschakelen voor verschillende loodgieterswerkzaamheden rondom onderhoud, cv-ketel, riool en lekkages. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een professional die verstand heeft van zaken. Zo wordt uw probleem snel en vakkundig verholpen.

Stel dat u problemen met uw sanitair heeft. Uw wc spoelt niet goed door of nog erger de wc lekt. Dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Door onze experts wordt er grondig gekeken naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie wordt er een reparatie uitgevoerd. Ook voor het verleggen van waterleidingen kunt u contact met ons opnemen. Dit werk komt nogal nauw en het is daarom het beste om dit in de handen te leggen van een professional. Ook voor allerhande afvoerproblemen komen wij bij u thuis. Uiteraard komen we niet alleen bij particulieren over de vloer, maar ook bij zakelijke klanten

Spoedservice

In het geval van een lekkage is het zaak om snel te zorgen voor een loodgieter. Maar hoe doet u dit wanneer u het lek in de avonduren of in het weekend ontdekt? Dan neemt u contact op met Loodgieter-Randstad in Spijkenisse. Wij hebben namelijk een speciale spoedservice, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Zodra u contact opneemt met onze spoedservice, sturen wij direct één van onze medewerkers naar u toe. Op deze manier bent u dus binnen de kortste keren van uw probleem verlost.

Kwaliteit boven kwantiteit

Doordat wij ervaren professionals in dienst hebben leveren wij alleen kwaliteitswerk. U hoeft dus niet bang te zijn dat het probleem niet of slecht opgelost wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het probleem ook echt opgelost wordt. Wij zien de ernst ervan in hoe belangrijk het is om de beste kwaliteit te leveren. Dit gaat bij ons voor kwantiteit!

afvoer

Loodgieter-Randstad

  • No Cure No Pay Garantie
  • 24/7 bereikbaar
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews
  • Loodgieter-Randstad.nl | Bekend van TV
Bel 0181-782501

Bel voor een afspraak!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!