Over ons

Van Beers Installatietechniek is een erkend loodgietersbedrijf in de omgeving van Spijkernisse. U kunt ons inschakelen voor verschillende loodgieterswerkzaamheden rondom onderhoud, cv-ketel, riool en lekkages. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een professional die verstand heeft van zaken. Zo wordt uw probleem snel en vakkundig verholpen.

Spoedservice

Naast onze gewone service hebben wij ook een spoedservice. Onze spoedservice staat altijd voor u klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan. De spoedservice komt dan zo snel mogelijk naar uw locatie en lost het probleem op.

Kwaliteit boven kwantiteit

Doordat wij ervaren professionals in dienst hebben leveren wij alleen kwaliteitswerk. U hoeft dus niet bang te zijn dat het probleem niet of slecht opgelost wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het probleem ook echt opgelost wordt. Wij zien de ernst ervan in hoe belangrijk het is om de beste kwaliteit te leveren. Dit gaat bij ons voor kwantiteit!

0181-782501

Bel voor een afspraak tussen 8:00 en 19:00 op ma t/m vrij!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!