Over ons

B.A.D. loodgietersbedrijf is een erkend loodgietersbedrijf in de omgeving van Spijkernisse. U kunt ons inschakelen voor verschillende loodgieterswerkzaamheden rondom, onderhoud, cv-ketel, riool en lekkages. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een professional die verstand heeft van zaken. Zo wordt u probleem snel en vakkundig verholpen.

spoedservice

Naast onze gewone service hebben wij ook een spoedservice. Onze spoedservice staat altijd voor u klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan. De spoedservice komt dan zo snel mogelijk naar u locatie en lost het probleem op.

kwaliteit boven kwantiteit

Doordat wij ervaren professionals in dienst hebben leveren wij alleen kwaliteitswerk. U hoeft dus niet bang te zijn dat het probleem niet of slecht opgelost wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het probleem ook echt opgelost wordt en het belangrijkste dat het probleem ook wegblijft. Wij zien de ernst ervan in hoe belangrijk het is om de beste kwaliteit te leveren. Dit gaat bij ons voor kwantiteit!