Riool ontstoppen in Spijkenisse

Een verstopt riool kan vervelend zijn. Vroegtijdige behandeling is cruciaal voor het minimaliseren van schade en kosten. U kunt een verstopte riolering herkennen aan:

  • Gorgelende of borrelende geluiden
  • Langzame afvoer van gootstenen en toiletten
  • Een vieze geur die opstijgt uit uw gootsteen of toilet.

In dit soort gevallen is het verstandig om contact met ons op te nemen. Wij doen aan riool ontstopping in de omgeving van Spijkenisse en sturen direct een expert bij u langs.

Oorzaken riool verstopping

Ontstoppen riool urinoir Het verstop raken van je riool is niet heel vreemd. Ieder huishouden verwerkt gemiddeld 150.000 liter vuil water per jaar.

Oorzaken voor het verstop raken van het riool zijn:

  • Het blijven plakken van chemicaliën en vetresten
  • Ophoping van zaken zoals bijvoorbeeld haren
  • Een verzakking van het huis waardoor het riool onder een verkeerde hoek komt te liggen

Ga dus goed met uw riool om. Hoe je verstopping het beste kunt voorkomen leest u in een van onze blogs.

Zelf riool ontstoppen

Als u zelf het riool wilt ontstoppen is dat ook zeker mogelijk. Om te beginnen is het handig om eerst te kijken of het lukt met doorspoelen. Dit doe je door een emmer water rustig door te gieten. Als er dan een waterkolkje ontstaat betekent dat er genoeg ruimte in het riool is en dat de verstopping door goed te spoelen op te lossen is. Andere manieren om zelf uw riool te ontstoppen zijn:

  • Het reinigen van de zwanenhals
  • Het doorspoelen met sodawater
  • Het riool ontstoppen met behulp van gereedschappen (Hogedruk reiniger, ontstoppingsveer en gootsteenontstopper).

Heeft u moeite met het zelf ontstoppen van uw riool? Komt u er niet uit? Laat een expert bij u langskomen door contact met ons op te nemen.

Innovatieve en werkende riool ontstopping in Spijkenisse

Wij hebben de nieuwste technologie om uw riool te ontstoppen met blijvend resultaat. Ons team maakt gebruik van de laatste technologische snufjes zodat uw leidingen weer schoon gemaakt kunnen worden. Maar er zijn soms ook andere oorzaken, zoals dat de wortels van een boom uw riool blokkeren. Wij doen altijd eerst onderzoek met een kleine camera in uw riolering en afvoerbuizen om te kijken waar de blokkade zit. Na het voorwerk geven wij aan u door wat probleem veroorzaakt. Zo blijft u tijdens het proces van de ontstopping op de hoogte wat wij doen. Wij kunnen in feite alle blokkades oplossen in uw riool. Het probleem zal dan ook snel verholpen worden. Zo kunt u direct weer de wc kunt doorspoelen en de kraan gebruiken

Wij staan bekend om onze kwaliteit van de klantenservice, concurrerende tarieven en superieure resultaten. Als u behoefte heeft aan een erkend bedrijf in Spijkenisse Dat aan riool ontstopping doet, dan zit u helemaal goed bij ons.

Bel 0181-782501

Bel voor een afspraak!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!