Veelgestelde vragen

We verrichten alle loodgieterswerkzaamheden. We onderhouden en desnoods vervangen uw CV ketel en we verhelpen lekkages en ontstoppingen. Is er sprake van een noodsituatie? Ook hierbij kunnen we u helpen, dankzij onze 24/7 spoedservice!

We zijn actief in Spijkenisse en Brielle. Bij spoed zijn we altijd dicht in de buurt om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Neem contact met ons op via 0181-782501.

Dit betekent dat onze vakbekwame loodgieters 24/7 voor u klaar staan voor al uw spoedklus. Onze loodgieters doen er alles aan om uw probleem snel en vakkundig te verhelpen. Twijfel niet met bellen wanneer de schade groter dreigt te worden, neem direct contact met ons op. Een loodgieter komt zo snel mogelijk uw kant op en zal uw problemen voor u oplossen!

Bij een lekkage kunt u in eerste instantie zelf voor een oplossing proberen te zorgen. Dit kan door bijvoorbeeld een leiding af te dekken met een vochtige doek, daarnaast kunt u vocht opvangen in een emmer of een teil als tijdelijke oplossing. Vervolgens is het wel belangrijk dat u zo snel mogelijk een loodgieter inschakelt. Een lekkage dient namelijk zo snel mogelijk worden opgelost, zodat er geen nare waterschade aan uw woning kan ontstaan. Schimmel- en zwamvorming op uw muren en plafond kan ernstige gevolgen hebben voor uw houten constructies. Schakel direct uw loodgieter in. Onze loodgieters beschikken over alle noodzakelijke hulpmiddelen om uw lekkageprobleem met spoed op te lossen.

Het is in sommige gevallen mogelijk om zelf uw kapotte cv te repareren. Er verschijnt een foutcode op het display van de cv-ketel, deze kunt u opzoeken in uw cv-ketelhandleiding. In de handleiding staan verschillende stappen uitgelegd om uw probleem te verhelpen. Als dit niet lukt, kunt u het beste een ervaren loodgieter inschakelen om uw probleem te verhelpen.

In dat geval is het verstandig om een van onze loodgieters in te schakelen. Zij komen zo snel mogelijk uw kant op om u weer te voorzien van warm water.

logo
Bel 0181-782501

Bel voor een afspraak!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!