Skip to main content

Veel mensen vergeten de CV- of combiketel in hun woning, omdat deze vaak ergens verborgen zit in een kelder of op zolder. Toch vormt deze ketel een van de belangrijkste componenten van uw woning, omdat het u op koude herfst- en winterdagen warm houdt en de mogelijkheid biedt om altijd warm water te gebruiken voor de afwas of een lekkere douche. Problemen met een CV ketel wilt u hierom ten alle tijdens voorkomen! U moet toch niet denken aan de situatie dat u na een lange dag werken in een koud huis terechtkomt, door een haperende CV- of combiketel?

Laat onderhoud uitvoeren

Om problemen met uw CV- of combiketel te voorkomen is het sterk aan te raden om eens per jaar onderhoud uit te laten voeren aan uw CV ketel. Hiermee wordt beginnende slijtage aan onderdelen en eventuele defecten tijdig voor u herkend, zodat u er de hele herfst en winter warm bij kan blijven zitten. Ook stof is een belangrijke boosdoener, wat eveneens wordt verwijderd tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Is uw CV ketel kapot of heeft u last van een storing? In veel gevallen bieden loodgieters een 24/7 loodgietersservice aan, waarmee zij ook buiten de vaste werktijden om graag naar u toe komen om problemen en storingen voor u te verhelpen. Wanneer een reparatie geen zin meer heeft is het aan te raden om een combiketel te overwegen. Zo hoeft u voortaan nog maar een apparaat te onderhouden, daarbij is een combiketel veel milieuvriendelijker en energiezuiniger.

Call Now Button