Installatie van een nieuwe CV-ketel in Spijkenisse

nieuwe CV-ketel

Mensen kunnen om verschillende redenen een nieuwe CV ketel aanschaffen. De oude ketel kan bijvoorbeeld kapot zijn of men wil energie besparen. Feit is dat een nieuwe CV vaak dermate veel zuiniger is dat de besparing op de energiekosten die deze teweeg brengt ervoor zorgt dat de investering zich op termijn vanzelf terugverdient. Is het voor u tijd om er een aan te schaffen? Dan kunnen wij u van dienst zijn met advies over de aanschaf en de installatie van de nieuwe CV-ketel in Spijkenisse. Onze loodgieters zorgen ervoor dat het bij u thuis veilig en vakkundig geïnstalleerd wordt.

Wij geven graag advies

Als u een nieuwe CV ketel wilt aanschaffen dan zal u al snel merken dat er behoorlijk veel keuzes zijn van verschillende merken en types CV ketels. Omdat dit waarschijnlijk niet uw expertise is zal het moeilijk zijn om te weten welke CV ketel precies de beste is voor uw huis. Om u hierbij te helpen kunnen onze specialisten u niet alleen helpen bij de installatie, maar geven wij u ook graag advies bij de aanschaf. Hierdoor weet u zeker dat u de meeste waarde voor u geld krijgt. Verder nemen wij vervolgens natuurlijk ook de installatie voor u uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel 0181-782501

Bel voor een afspraak!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!