Installatie van een nieuwe cv-ketel in Spijkenisse

nieuwe CV-ketel

Mensen kunnen om verschillende redenen een nieuwe cv-ketel aanschaffen. De oude ketel kan bijvoorbeeld kapot zijn of men wil energie besparen. Feit is dat een nieuwe cv vaak dermate veel zuiniger is dat de besparing op de energiekosten die deze teweeg brengt ervoor zorgt dat de investering zich op termijn vanzelf terugverdient. Een cv-ketel die ouder is dan 15 jaar is aan vervanging toe. Een oudere ketel zorgt voor veel kosten aan energie. Daarnaast is de kans op storingen groter en dat zorgt voor een heleboel onnodige kosten aan onderhoud. Met een nieuwe ketel kunt u flink besparen op de stookkosten.  Is het voor u tijd om er een aan te schaffen? Dan kunnen wij u van dienst zijn met advies over de aanschaf en de installatie van de nieuwe cv-ketel in Spijkenisse. Onze loodgieters zorgen ervoor dat het bij u thuis veilig en vakkundig geïnstalleerd wordt.

Wanneer moet u een nieuwe cv-ketel kopen?

Normaliter gaat een cv-ketel ongeveer 15 jaar mee. Als u problemen ervaart met de cv-ketel is het handig om alvast te kijken voor een nieuwe ketel. Onderstaand staan een aantal problemen die u kunt herkennen als de cv-ketel aan vervanging toe is.

  • De cv-ketel lekt
  • Het apparaat maakt tikkende/brommende geluiden
  • De cv-ketel moet regelmatig gereset worden
  • Het duurt steeds langer totdat de gewenste temperatuur bereikt is
  • Het warm water valt uit tijdens het douchen
  • Ploffende geluiden bij het ontsteken

Kosten van een nieuwe ketel

Bij de aankoop van een nieuwe ketel moet u rekening houden met verschillende kosten. Allereerst betaalt u voor de prijs van de nieuwe ketel. Daarnaast betaalt u ook installatiekosten. Deze kosten zijn het laagst wanneer de ketel op dezelfde plek als de vorige keer komt te staan. De montage van een cv-ketel kan meestal binnen een dag geregeld zijn. Onze monteurs zullen de ketel voor u regelen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van een verwarmde woning.

Wij geven graag advies

Als u een nieuwe cv-ketel wilt aanschaffen dan zal u al snel merken dat er behoorlijk veel keuzes zijn van verschillende merken en types cv-ketels. Omdat dit waarschijnlijk niet uw expertise is zal het moeilijk zijn om te weten welke cv-ketel precies de beste is voor uw huis. Om u hierbij te helpen kunnen onze specialisten u niet alleen helpen bij de installatie, maar geven wij u ook graag advies bij de aanschaf. Hierdoor weet u zeker dat u de meeste waarde voor u geld krijgt. Verder nemen wij vervolgens natuurlijk ook de installatie voor u uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel 0181-782501

Bel voor een afspraak!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!