Dakwerk Spijkenisse

Dakwerk omvat alles wat ook maar enig raakvlak heeft met het dak. We zullen hier omschrijven welke werkzaamheden wij qua dakwerk in Spijkenisse precies uitvoeren zodat je een beeld krijgt bij de werkzaamheden die allemaal onder de term ‘dakwerk’ vallen.

Wat houdt het precies in?

Dakwerk is dus – zoals gezegd – alles wat met het dak te maken heeft. Je kunt hierbij voornamelijk denken aan dakdekking en het onderhoud daaraan. Als je een nieuwe woning wil laten bouwen of misschien de dakbedekking van een bestaande woning wil laten renoveren, ben je bij een dakwerker aan het juiste adres. Een dakwerker kan je helpen met het aanleggen van een nieuw dak en het dekken ervan. Of het dakpannen, leer, PVC of riet is: een dakwerker helpt je verder.

Maar een dakwerker doet meer. Zo ben je ook bij een dakwerker aan het juiste adres als het gaat om regenpijpen. Een regenpijp lijkt voornamelijk een esthetisch doel te hebben (het water valt toch wel omlaag), maar niets is minder waar. Een regenpijp zorgt ervoor dat het water gecontroleerd naar beneden stroomt, naar de afvoer voor het hemelwater. Op die manier stroomt het water niet langs de muren omlaag, wat de muur te vochtig zou kunnen maken en waar weer tal van problemen door kunnen ontstaan (denk aan de groei van schimmels en het ontstaan van vochtplekken). Om die reden is een simpel object als een regenpijp van levensbelang voor de woning. Daarom is het belangrijk een dakwerker in te schakelen als er werkzaamheden op of rondom het dak plaats moeten vinden. Je bent dan verzekerd van goede kwaliteit en deskundigheid op dat gebied.

0181-782501

Bel direct! Wij zijn altijd bereikbaar!

Direct ter plaatse

Wij zijn altijd direct ter plaatse om u meteen verder te kunnen helpen bij al uw problemen. Neem daarom nu contact met ons op!

Ervaren loodgieterswerk

Wij hebben alleen ervaren vakmannen in dienst. Dit is erg belangrijk om ons loodgieterswerk zorgvuldig te kunnen uitvoeren én met verstand!

Erkend loodgietersbedrijf

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en leveren alleen kwaliteit werk. Bel ons wij helpen u graag verder!

Spoedservice

Onze spoedservice staat altijd klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan!