Skip to main content

Maakt u momenteel al gebruik van bladvangers in uw regenpijpen? Bladvangers bieden u verschillende voordelen en zijn voor slechts een paar euro aan te schaffen in online en fysieke winkels. Een bladvanger zorgt er voornamelijk voor dat bladeren en kleine takjes uit uw afvoer worden geweerd, waardoor de kans op verstoppingen in de afvoer aanzienlijk kleiner wordt. Bij een verstopte afvoer zal de regenpijp overstromen, waarbij een deel van het vocht in uw muren kan trekken. Vocht wat in uw muur trekt kan voor lelijke schimmelplekken aan de binnenzijde van uw woning zorgen. U moet er toch niet aan denken dat uw muren straks bedekt zijn met onsmakelijke schimmels?

Hulp van loodgieters bij plaatsen van bladvangers

Onze loodgieters helpen u graag bij de aanschaf en het plaatsen van een bladvanger in of over uw regenpijp. Hierbij is het belangrijk om de verschillende bladvangers met elkaar te vergelijken. Wilt u bijvoorbeeld een bladvanger in de regenpijp, of vindt u het fijner als de bladvanger over de regenpijp geplaatst wordt? Het is belangrijk dat u goed bij de bladvanger kunt, zodat u deze regelmatig schoon kunt maken. Op die manier voorkomt u dat de regenpijp alsnog zal overstromen tijdens een hevige hoosbui.

Is uw afvoer inmiddels al verstopt? Schakel de hulp van onze loodgieters in! Onze loodgieter spuit de afvoer graag voor u door. De hoge druk waarmee we uw afvoer doorspuiten zorgt ervoor dat de verstopping letterlijk voor u wordt opgelost.

Call Now Button